Полузащитникът на Манчестър Сити Калвин Филипс официално премина в Уест Хам под

...
Полузащитникът на Манчестър Сити Калвин Филипс официално премина в Уест Хам под
Коментари Харесай

Уест Хем взе играч на Манчестър Сити

Полузащитникът на Манчестър Сити Калвин Филипс публично мина в Уест Хам под наем до края на сезона. Новината бе доказана и от двата клуба, които обаче не разкриват дали в съглашението има алтернатива за закупуването на британския национал през лятото. Медиите и трансферните специалисти не са единомислещи по тази тематика. " Скай спортс " и " Ди Атлетик " настояват, че такава алтернатива няма. Журналистът Бен Джейкъбс осведоми, че до последно двата клуба са обсъждали включването на алтернатива за закупуване, само че в последна сметка не са разбрали за съществуването ѝ. Флориан Плетенберг и Фабрицио Романо упорстват, че алтернатива има и тя е в размер на 40 милиона паунда.

Уест Хам ще заплати сред 5 и 6 милиона паунда за наема, като също така ще покрива цялостния размер на заплатата на Филипс, която е към 130 000 паунда седмично. Халфът ще играе за " чуковете " с фланелка с №11.

" Много съм удовлетворен да бъда тук. Има толкоз доста какво да чакаме през втората половина от сезона и нямам самообладание да бъдат част от това. Тук има невероятна група от играчи и в случай че мога да прибавя качеството, на което знам, че съм кадърен, можем да дадем на почитателите на Уест Хам доста вълнуващи моменти до края на сезона ", съобщи Филипс пред уеб страницата на лондончани.

" Наистина сме удовлетворени да доведем състезател с качествата на Калвин в Уест Хам Юнайтед. Ние сме му огромни фенове отдавна и имаме вяра, че той ще добави мощ и конкуренция в нашия тим. Калвин е британски национал с потвърден опит във Висшата лига. Радваме се да го приветстваме в тима и чакаме с неспокойствие да работим с него ", заяви мениджърът на " чуковете " Дейвид Мойс.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР